Koken Phakarat landscape

Werken bij Glowi

Al meer dan tien jaar blinken we uit in ontzorgen. Van woning over werkvloer tot onze kantoren. Dat hebben we allemaal te danken aan onze medewerkers. Zij zijn zoveel méér dan poetshulpen, schoonmakers, glazenwassers, uitzendkrachten, consulenten of bedienden.

Ze zijn onze Sterren.

We hebben dan ook het grootste respect voor hen. Een verbondenheid die motiveert en engageert. Onze Sterren stralen van liefde voor het vak. Ze blinken uit. In hun werk én hun houding.

Ontdek onze waarden

Schitteren als poetshulp thuis of in een professionele omgeving, sprankelen als bediende of consulent? Glowi poetst het imago van de sector op. Met een loonpakket dat uitblinkt in de sector, een warme omgeving en een professioneel menselijke begeleiding. Met de kans om je ideale work-lifebalance samen te stellen en je sterktes uit te spelen.

Waar wacht je op?

Wat we te bieden hebben

Doorgroeikansen

We bieden je alle kansen en ruimte om bij te leren en verantwoordelijkheid te nemen. Eigen initiatief en ideeën zijn meer dan welkom in een respectvolle en open sfeer.

Continu bijleren

We hopen natuurlijk dat je lang bij ons aan de slag blijft. Om je gemotiveerd en gelukkig te houden, stimuleren we bewust jouw zelfontplooiing. Continu bijleren, je kennis up-to-date houden en nieuwe vaardigheden ontwikkelen.

De warmste familie

Bij Glowi kom je terecht in een warme omgeving waarin iedereen veel respect heeft voor elkaar. We omarmen elkaars verschillen en vieren samen onze successen. Ook bij problemen laten we je niet in de steek, maar zoeken we samen naar een gepaste oplossing. We willen dat je je goed voelt bij ons.

Schoonmaakster met schoonmaakmachine in de lens kijkend zoom portrait
Koken Phakarat landscape
Glowi Jobs Zonhoven Karolien Coenen 71
Arbeidster aan draaibank wegkijkend landscape
Vrouw luistert naar klant en noteert op papier 2020
Glazenwasser Glowi smile in schuim landscape
Glowi Jobs Zonhoven Karolien Coenen 39
Vrouw wast het raam van buiten 2019