Over Glowi

Onze medewerkers? Dat zijn onze Sterren. Want ze zijn zoveel méér dan poetshulpen, uitzendkrachten, consulenten of bedienden. Ze blinken uit in hun werk en enthousiasme bij gezinnen, bedrijven en onze kantoren. Kortom: ze stralen uit passie voor het vak.

Uitblinken in ontzorgen is al meer dan tien jaar onze drijfveer.

Zowel bij je thuis, als op je bedrijf en in je job.

65.000+

happy klanten

10.000+

shiny Sterren

88

vestigingen in Vlaanderen

Onze waarden

Passie

We beginnen de dag met een zelfverzekerde, vaste tred en een kamerbrede glimlach. Geen wonder, want we zijn enthousiast over onze job en onze collega’s. En dat werkt aanstekelijk!

Authenticiteit

Iedereen is anders. Gelukkig maar. Onze omgeving is veilig voor iedereen. Wees dus gerust jezelf, vanuit je gevoel én je kwetsbaarheid. Benoem de zaken zoals ze zijn. We leren van elkaar.

Uitblinken

We geven elke dag het beste van onszelf. We halen het maximum uit elke opdracht, maken af waar we aan beginnen en zijn zelfkritisch. Ligt de lat hoog? Jazeker.

Waardering

Loopt alles goed? Ook dat mag benoemd worden. Graag zelfs. Want niets is vanzelfsprekend. Zo delen je collega’s mee in de vreugde.

Respect

Iedereen is uniek. We gaan respectvol om met onze collega’s en klanten. Begrip tonen, afspraken nakomen en de ander laten uitspreken, zijn evident. Een simpele ‘goeiemorgen!’ of welgemeende ‘sorry’ zit in onze natuur. Roddelen? Daar doen we niet aan mee!

Werken bij Glowi Ben of ken jij onze nieuwe rijzende Ster?

We zijn altijd op zoek naar Glowi-collega’s.
Aarzel dus geen seconde en bekijk snel onze vacatures.

Glazenwasser Glowi smile in schuim landscape