In de pers Algemeen

Het Poetsbureau behoort tot de top 3 van de ‘Best Workplaces™ 2021’

Yes we can! Ook onze tweede deelname aan ‘Great Place To Work®’ was een succes.
Een grootschalige bevraging bij onze medewerkers toont aan dat we het ook in coronatijden ‘anders en beter’ aanpakken. En daar zijn we fier op. Want we behaalden niet enkel het certificaat ‘Great Place To Work®’. We staan ook in de top 3 van de ‘Best Workplaces™ 2021’! En als kers op de taart wonnen we de Special Award rond het thema ‘Connecting in Corona times.

16 mrt. 2021

Share via Mail
HPB GPTW 2021 Jo en Elly

Echt ‘anders en beter’?

Als bedrijf zetten we ons iedere dag in om het ‘anders en beter’ te doen. Hierin laten we ons leiden door onze waarden. Centraal daarin? Onze medewerkers. We waarderen hun inzet. Respecteren hen. Laten ze uitblinken in hun passie. En blijven authentiek in alles wat we doen.

In 2020 bevestigde onze 5e plaats in de top 10 van ‘Best Workplaces 2020’! dat we het ‘anders en beter’ deden.
We waren op dreef! Hadden de nodige verbeterpunten op ons vizier en stonden klaar om deze aan te pakken. En toen was er … corona!

Het virus gooide ons leven en onze werking danig overhoop! Toch bleven we niet bij de pakken zitten.
Wendbaarheid, waardering en nog meer communicatie werden onze focuspunten. Maar hoe ervaarden onze medewerkers dit? Dat wilden we absoluut te weten komen. Dus namen we opnieuw deel aan ‘Great Place To Work®’.

Wat is dat, ‘Great Place To Work®’?

‘Great Place To Work®’ is een onafhankelijk onderzoek van Vlerick Business School dat bedrijven op twee manieren onderzoekt.

  • De Trust Index©: hierin bevraagt Vlerick de medewerkers anoniem via een enquête. Zij geven een score op hoe ze vertrouwen, trots en collegialiteit ervaren binnen het bedrijf.
  • De Culture Audit©: Vlerick beoordeelt een paper waarin het HR-beleid wordt toegelicht.

En wat blijkt. We doen het ook in coronatijden effectief ‘anders en beter’ volgens onze eigen medewerkers. We zijn fier dat we het ‘Great Place To Work®’-certificaat hebben ontvangen.

Maar, er is meer.

Het ‘Great Place To Work®’-certificaat is een mooie erkenning voor ons bedrijf.
Maar tijdens de prijsuitreiking op 16 maart 2021 werden we met verstomming geslagen. Het Poetsbureau staat ook in de top 3 van de ‘Best Workplaces 2021! Een erkenning die we met veel trots dragen.

Maar, er is meer! We wilden verbonden blijven als 1 grote familie. Omdat dit niet meer fysiek kon, hebben we dat vertaald naar digitale communicatie met een persoonlijke touch. Met extra aandacht voor luisteren, informeren en reageren. Dit heeft geloond. Want dankzij jullie feedback wonnen we ook de Special Award rond het thema ‘Connecting in Corona times.’

Doen we dan al alles goed?
Neen. We hebben nog verbeterpunten. En daar zullen we het komende jaar sterk op inzetten. Om in 2021 een nog betere werkgever te zijn voor onze medewerkers.

Het Poetsbureau, met trots in de top 3 van de ‘Best Workplaces 2021’. Met dank aan al onze medewerkers!