Werken als bediende bij Glowi

Wij groeien enorm. Dus zijn we voortdurend op zoek naar schitterende consulenten, managers en stafmedewerkers. Zie jij het zitten om vanuit de lokale kantoren een persoonlijke band op te bouwen met de schoonmakers, huishoudhulpen of uitzendkrachten van Glowi? Er op toe te zien dat zij zich goed in hun vel voelen en goedgeluimd bij de klanten arriveren? Hou je van initiatief nemen en processen optimaliseren? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat.

Want werken bij Glowi gaat zoveel verder dan werkbladen aanvullen en planningen opstellen. Wij zijn een mensenbedrijf dat gelooft in de warme, menselijke aanpak.

Wat we te bieden hebben

Doorgroeikansen

We bieden je alle kansen en ruimte om bij te leren en verantwoordelijkheid te nemen. Eigen initiatief en ideeën zijn meer dan welkom in een respectvolle en open sfeer.

Continu bijleren

We hopen natuurlijk dat je lang bij ons aan de slag blijft. Om je gemotiveerd en gelukkig te houden, stimuleren we bewust jouw zelfontplooiing. Continu bijleren, je kennis up-to-date houden en nieuwe vaardigheden ontwikkelen.

Interessant loon met extra’s

Wie hard werkt, moet ook correct betaald worden. En dat betekent voor ons: beter dan bij de concurrentie. Wij bieden je naast een competitief salaris ook een bijna eindeloze rij van grote en kleinere voordelen. Denk maar aan maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, een elektrische fiets of firmawagen, enz.

Je carrière bij Glowi start hier

Wil je graag aan de slag bij de beste werkgever? Groot gelijk! 
Hier vind je een overzicht van enkele mogelijkheden.
Wedden dat er een job bij zit die helemaal bij je past?

Opleider (schoonmaaksector) regio West-Vlaanderen

Full time

Administratief Bediende Personeelszaken

Glowi – Samen bouwen met passie, authenticiteit en respect
Bij Glowi streven we naar excellentie in kwaliteit en service. Onder onze vlag bevinden zich gerenommeerde merken, waaronder Het Poetsbureau - Part of Glowi, Glowi Facilities en Glowi Jobs. Als een groeiende organisatie zijn we op zoek naar een gedreven Administratief Bediende om ons HR-team te versterken en ons succes voort te zetten.
Paal, Beringen
Full time

HR & Payroll Medewerker

Het Poetsbureau – part of Glowi is het grootste dienstenchequebedrijf en één van de snelst groeiende ondernemingen van Vlaanderen. Met +73 kantoren en +10.000 werknemers maken we elke dag opnieuw +65.000 klanten blij. Ons zusterbedrijf Glowi Facilities is actief in de professionele schoonmaak en hier gaan +500 schoonmakers aan de slag bij +1.500 bedrijven. En met de 12 kantoren van Glowi Jobs zorgen we voor de perfecte match tussen uitzendkrachten en ondernemingen. Glowi is een familiale organisatie en is al méér dan 10 jaar een sterke reputatie aan het opbouwen als organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit.
Aan de basis van ons mensgericht personeelsbeleid ligt een shared service center dat vanuit de HR-dienst zorgt voor een correcte, efficiënte en tijdige uitbetaling van al onze medewerkers. Om deze dienst te versterken hebben we volgende vacature voor de hoofdzetel in Paal-Beringen. HR & Payroll Medewerker
Paal, Beringen
Full time

“Toen ik nog als huishoudhulp werkte en af en toe binnensprong bij de consulenten, was ik altijd weer gecharmeerd door de gezellige sfeer die daar hing. Ik dacht toen al bij mezelf: Hier wil ik ook deel van uitmaken. Maar zonder secundair diploma kwam ik niet in aanmerking. De komst van mijn dochter trok me over de streep om de schoolbanken weer op te zoeken. En het was het waard: met een diploma commercieel administratief bediende in de hand klopte ik aan bij Het Poetsbureau – part of Glowi. Vandaag doe ik de job die ik vijf jaar geleden nog onbereikbaar achtte. Gelukkig is het hier nog altijd even gezellig!”

Goia Consulente bij Het Poetsbureau – part of Glowi