Word jij ook shiny, happy, Glowi?

Zie jij een carrière bij de beste werkgever wel zitten? Groot gelijk! Hier lees je een woordje uitleg over het sollicitatieproces en onze manier van werken. Zo neem je alvast een schitterende start!

6 stappen naar je droomjob als bediende bij Glowi

Nadat je het sollicitatieformulier met je volledige cv en motivatiebrief hebt ingevuld ontvang je van ons een ontvangstbevestiging.

 • 1 We ontvangen je sollicitatie

  Je kandidatuur wordt op een discrete manier behandeld. We leggen je cv en motivatie naast de vacature. Vervolgens contacteren we je. Kom je in aanmerking? Dan hoor je snel van ons. Kom je niet in aanmerking? Dan brengen we je hiervan ook op de hoogte.

 • 2 We nemen contact met je op

  Je wordt opgebeld voor een telefonische screening. We gaan dieper in op je ervaringen, motivatie, professionele interesses en loonverwachtingen.

 • 3 Je wordt uitgenodigd voor een interview

  Na een positieve telefonische screening nodigen we je graag uit voor een interview. Dit duurt ongeveer 1 uur. Hierbij gaan we dieper in op je ervaringen, verwachtingen en persoonlijkheid. Ook lichten we dan de vacature en onze werking uitgebreid toe.

 • 4 Je gaat in gesprek met de verantwoordelijke

  Werd je interview positief bevonden? Dan ga je in gesprek met de verantwoordelijke. We toetsen je competenties en kennis van de sector.

 • 5 Je neemt deel aan een assessment

  Na een positieve evaluatie van het tweede gesprek neem je deel aan een assessment. Hierbij worden zowel je persoonlijkheidsprofiel als je commercieel profiel getest.

 • 6 Je ontvangt een loonvoorstel

  Je krijgt een loonvoorstel. Akkoord? Dan krijg je een contract aangeboden. Vervolgens stippelen we samen je persoonlijke groeitraject uit. Een dikke proficiat!