Algemeen

Nieuw hoofdkantoor in Beringen opent deze zomer

Vanmiddag stelden we publiekelijk de plannen van het nieuwe hoofdkantoor voor. Een grotere accommodatie en meer faciliteiten zijn namelijk nodig om onze groeiambities waar te maken.

06 feb. 2018

Share via Mail
Nieuw hoofdkantoor

Dezelfde thuishaven

Al meer dan 10 jaar leiden we Vlaanderens grootste dienstenchequebedrijf vanuit thuisstad Beringen. En dat blijft in de toekomst ook zo. Ons nieuwe hoofdkantoor, dat dubbel zoveel capaciteit heeft als het huidige, bouwen we aan de Diestersesteenweg. Maar liefst 300 werknemers zullen er tewerkgesteld worden. Bovendien wordt het gebouw, met een kostenplaatje van € 3.750.000, uitgerust met opleidings- en recreatieruimtes, een zonneterras en een café waar het personeel ook buiten de werkuren gebruik van kan maken.

Forse uitbreiding

Sinds het najaar van 2017 dikte ons personeelsbestand stevig aan. We namen 1524 nieuwe huishoudhulpen in dienst en de teller blijft maar oplopen. “De doelstelling om tegen 2020 met 10.000 werknemers aan de slag te gaan, vegen we niet van tafel. Dat aantal staat gelijk aan 200 miljoen euro omzet. De continue instroom van nieuwe klantvragen naar oplossingen met dienstencheques bewijst dat Het Poetsbureau nog lang niet is uitgegroeid", zegt CEO Jo Mellemans.

Eerste kolomzetting