In de pers

Het Poetsbureau wordt "part of Glowi"

Uitblinken in ontzorgen... het is al meer dan tien jaar onze drijfveer. Het verschil? Dat maken we met onze medewerkers. Zij zijn zoveel meer dan poetshulpen. Ze zijn onze ‘Sterren’, die onze klanten doen stralen.
Vanaf 24 januari zetten we met Het Poetsbureau de volgende stap binnen ons bedrijf onder de nieuwe merknaam Het Poetsbureau – part of Glowi.

21 jan. 2022

Share via Mail
Glowi combi keyvisual

Met deze nieuwe naam willen we onze ambitie duidelijk maken: we willen doorgroeien van dienstenchequebedrijf naar dienstenbedrijf om klanten totaal te ontzorgen. Onze huishoudhulpen blijven hierin natuurlijk wel centraal staan.

Wat doen we?

De medewerkers van Het Poetsbureau staan dagelijks voor je klaar om je een handje te helpen met je huishoudelijke taken. Van schoonmaken, tot strijken, koken en zelfs boodschappen doen.

Deel van een sterk geheel

Als Het Poetsbureau - part of Glowi zijn we deel van Glowi, een stevige groep bedrijven die sterk is in dienstverlening en elkaar versterken in wat ze doen.

  • Het Poetsbureau - part of Glowi: voor schitterende hulp in je huishouden.
  • Glowi Facilities: professionele schoonmakers en glazenwassers die elk bedrijf doen stralen.
  • Glowi Jobs: uitzendkrachten die uitblinken in wat ze doen.

Welkom bij Het Poetsbureau – part of Glowi

Glowi doet jouw wereld stralen. Dat is onze missie, en voor minder gaan we niet. We ontzorgen je thuis, je bedrijf en je job. Van a tot z, en met een heldere filosofie: geluk werkt aanstekelijk.

De medewerkers van Glowi gaan altijd tot het uiterste, en daarom noemen wij ze onze Sterren. Ze blinken uit in hun job, waardoor onze klanten glunderen van tevredenheid.

We houden ook steeds de vinger aan de pols. Wat kunnen we beter doen, welke gewoontes moeten we veranderen? We evalueren en evolueren voortdurend. Zo laat Glowi iedereen stralen.

Shiny. Happy. Glowi.