In de pers Ecologie

Het Poetsbureau lanceert ecologische schoonmaakproducten en ergonomische materialenset

Zorg dragen voor onze medewerkers. Het ‘ontzorgen’ van onze klanten. Het zijn sinds dag één onze belangrijkste doelen. Vandaag gaan we daarin nog een stapje verder.

01 jul. 2021

Share via Mail
Ecologische producten

Met meer dan 9.000 huishoudhulpen schoonmaken bij meer dan 65.000 gezinnen thuis heeft ons veel inzicht gegeven in wat werkt en wat niet. Onze poetsexperte Liesbeth, enkele huishoudhulpen en onze innovatieafdeling zijn met deze kennis aan de slag gegaan.

Na uitgebreid testen en onderzoeken, kunnen we nu met veel trots melden dat Het Poetsbureau 3 eigen schoonmaakproducten lanceert.

Drie geconcentreerde en ecologische schoonmaakproducten met EU Ecolabel

  • Groen voor je vloer
  • Rood voor je sanitair
  • Blauw voor de rest van je woning

De Glowi-schoonmaakproducten zijn zeer doeltreffend, geconcentreerd, ecologisch en veilig voor jou, je huis en je omgeving.

Hier vind je meer informatie over onze producten en ontdek je waarom wij er zo enthousiast over zijn.

EU Eco Label

Ergonomische Glowi-materialenset

Naast onze Glowi-producten ontwikkelden we ook een Glowi-materialenset waarmee je (huishoudhulp) op een ergonomische manier kan poetsen. Klik hier voor meer informatie over onze ergonomische Glowi-materialenset.

Het gebruik van onze producten en materialen is niet verplicht voor onze klanten. We hopen echter wel zoveel mogelijk mensen te overtuigen dat ze hiermee bijdragen aan een proper huis voor zichzelf én een veilige en gezonde werkplek voor de huishoudhulp.

Onze producten, navullingen en materialenset zijn vrijblijvend te koop via onze webshop.