In de pers

Het Poetsbureau behoort tot de top 10 van de ‘Best Workplaces™ 2020’

Yes we can! Onze eerste deelname aan ‘Great Place To Work®’ was meteen een succes. Dankzij een grootschalige bevraging bij onze medewerkers weten we het zeker. We doen het ‘anders en beter’. En daar zijn we fier op. Want we behaalden niet enkel het certificaat ‘Great Place To Work®’. We staan ook in de top 10 van de ‘Best Workplaces 2020’! Meer bepaald op de 5e plaats.

17 mrt. 2020

Share via Mail
GPTW3

Echt ‘anders en beter’?

Als bedrijf zetten we ons iedere dag in om het ‘anders en beter’ te doen. Hierin laten we ons leiden door onze waarden. Centraal daarin? Onze medewerkers. We waarderen hun inzet. Respecteren hen. Laten ze uitblinken in hun passie. En blijven authentiek in alles wat we doen.

Maar, doen we het ook écht ‘anders en beter’? Hoe ervaren onze medewerkers dit en waar kunnen we het nóg beter doen? Dat wilden we absoluut te weten komen. Dus namen we deel aan ‘Great Place To Work®’.

Wat is dat, ‘Great Place To Work®’?

‘Great Place To Work®’ is een onafhankelijk onderzoek van Vlerick Business School dat bedrijven op twee manieren onderzoekt.

  • De Trust Index©: hierin bevraagt Vlerick de medewerkers anoniem via een enquête. Zij geven een score op hoe ze vertrouwen, trots en collegialiteit ervaren binnen het bedrijf.
  • De Culture Audit©: Vlerick beoordeelt een paper waarin het HR-beleid wordt toegelicht.

En wat blijkt. We doen het effectief ‘anders en beter’ volgens onze eigen medewerkers. We zijn fier dat we het ‘Great Place To Work®’-certificaat hebben ontvangen.

Maar, er is meer.

Het ‘Great Place To Work®’-certificaat is een mooie erkenning voor ons bedrijf. Maar tijdens (digitale) de prijsuitreiking op 17 maart 2020 werden we met verstomming geslagen. Het Poetsbureau staat op plaats 5 in de top 10 van de ‘Best Workplaces 2020’! Een erkenning die we met veel trots dragen.

Doen we dan al alles goed?

Neen. We hebben ook nog werkpunten. En daar zullen we het komende jaar sterk op inzetten. Om in 2021 een nog betere werkgever te zijn voor onze medewerkers.

Het Poetsbureau, met trots op plaats 5 in de top 10 van de ‘Best Workplaces™ 2020’. Met dank aan al onze medewerkers!