In de pers

Glowi Jobs bundelt krachten met uitzendexperts van Mojo

Als uitzendbedrijf willen we altijd zo snel en zo goed mogelijk inspelen op de behoeften van onze uitzendkrachten én onze klanten.

08 dec. 2022

Share via Mail
Gjo mojo team

Daarom zetten we een volgende stap binnen ons bedrijf: Glowi Jobs versterkt de rangen met de selectie- en rekruteringsprofessionals van Mojo.

Zij delen onze bedrijfscultuur, met aandacht voor kwaliteit en vakmanschap in een familiale sfeer. Zo hebben we voortaan nóg meer expertise in huis om de perfecte match te vinden voor onze uitzendkrachten. Ons netwerk breidt zich hierdoor uit met kantoren in Evergem, Gent, Lokeren, Sint-Niklaas en Antwerpen. Deze Mojo-kantoren zullen in de toekomst ook verdergaan onder de naam van Glowi Jobs.

Dit kadert binnen de groeiambitie van Glowi om bedrijven en mensen duurzaam samen te brengen. Daarbij houden we vast aan onze gekende aanpak, professioneel én persoonlijk. Op die manier willen we het verschil blijven maken op de arbeidsmarkt.

Door deze bundeling van krachten wordt Mojo meteen deel van de groep Glowi, een koepel van verschillende bedrijven sterk in dienstverlening:

Glowi Jobs: uitzendkrachten die uitblinken in wat ze doen.

Glowi Facilities: professionele schoonmakers en glazenwassers die elk bedrijf doen stralen.

Het Poetsbureau – part of Glowi: voor schitterende hulp in je huishouden.

Mojo-bestuurder Tim Van Damme blijft actief als commercieel directeur en zal Glowi Jobs samen met huidig gedelegeerd bestuurder Asia Wielgus leiden.

Om de ambitieuze groeistrategie te ondersteunen en verder uit te bouwen, trok Glowi recent extra versterking aan. Zo komt de ervaren Hannah Spaepen aan boord om de Glowi-groep te versterken als co-CEO. Samen met Jo Mellemans en Elly Huysmans, de oprichter-eigenaars, vormen ze een triumviraat van co-CEO’s voor Glowi, elk met zijn of haar focusdomeinen en verantwoordelijkheden.