Ecologie

Geconcentreerde producten: wat zijn dat?

In de supermarkt kan je diverse schoonmaakproducten terugvinden. Maar wist je ook dat er geconcentreerde schoonmaakproducten bestaan? En ja, onze Glowi Goodies vallen hieronder! Benieuwd wat geconcentreerde producten zijn? Dat ontdek je hier!

29 jun. 2022

Share via Mail
Geconcentreerde producten

Wat zijn geconcentreerde producten?

Qua ingrediënten is er geen verschil tussen een gewoon schoonmaakproduct en een geconcentreerd schoonmaakproduct. Toch is er wel degelijk een verschil, namelijk de samenstelling van het product. Aan geconcentreerde schoonmaakproducten wordt minder water toegevoegd. Zo bevat het product per milliliter meer werkzame ingrediënten.

Waarom Glowi Goodies?

Maar waarom zou je nu kiezen voor de Glowi-schoonmaakproducten? Dankzij onze producten gebruik je een minimum aan water en product. Per 250 ml water spray je één keer in een maatbeker met lauw water. Zo heb je meteen genoeg om twee dweilen klamvochtig te maken en je huis volledig schoon te maken.

Daarnaast dragen we graag ons steentje bij aan een betere leefwereld. Onze schoonmaakproducten zijn 100 veilig en 200% doeltreffend. Dankzij ons EU Ecolabel bewijzen we dat we lief zijn voor de planeet. En ook onze compacte flesjes maken de afvalberg een stuk kleiner. Is je flesje leeg? Maak dan gebruik van onze navullingen.

Prijzige producten

Heel wat mensen beschouwen geconcentreerde schoonmaakmiddelen als prijzige producten. Toch is het niet helemaal wat het lijkt. Doordat je minder nodig hebt van je geconcentreerde schoonmaakproducten, gaat je product veel langer mee. Hierdoor is de prijs per schoonmaakproduct beduidend lager dan bij normale schoonmaakproducten.

Dankzij Glowi Goodies poets je zuiniger, doeltreffender en ecologischer!