In de pers

Fusie tussen uitzendbureaus Work Wizards en Job Expert

Job Expert heeft heuglijk nieuws te melden, want vanaf vandaag bundelen we onze krachten met de rekruteringsspecialisten van Work Wizards. Daarmee kunnen we vanaf nu in zes uitzendbureaus, drie in Limburg, twee in West- en één in Oost-Vlaanderen, mensen en bedrijven duurzaam samen brengen.

28 okt. 2021

Share via Mail
W Wx JE foto Jo Assia Elly DEF 1400

Work Wizards startte in 2018 met het rekruteren en selecteren van arbeiders, bedienden, horecapersoneel en technische specialiteiten. Vandaag telt het uitzendbureau, met hoofdzetel in Beringen, 10 medewerkers en vier kantoren in Genk, Wetteren, Waregem en Kortrijk.

Dankzij de fusie met Job Expert versterkt Work Wizards zijn Limburgse aanwezigheid met een 8-koppig team in Zonhoven, Genk en Lommel. Aangezien we beiden een kantoor in Genk hebben, werd besloten om de werking voortaan vanuit een gezamenlijke vestiging verder te zetten.

Zowel Work Wizards als Job Expert delen eenzelfde aanpak, waarbij we sterk inzetten op het duurzaam samenbrengen van mensen en bedrijven. Daarbij houden we vast aan een familiale sfeer.

Door onze expertise te bundelen en de ondersteuning van het professionele radarwerk van de groep Het Poetsbureau, kunnen we nu ambitieus verder werken aan onze succesformule voor elke klant en kandidaat. En dat in tal van sectoren voor het volledige traject, van loonadministratie tot assessmentprojecten.