Algemeen

Een uniek eindejaarsgeschenk voor onze Sterren

Ieder jaar belonen we onze Sterren met een eindejaarsgeschenk. De kers op de taart voor hun harde werk, enthousiasme en inzet het afgelopen jaar. Dit jaar was niet anders. Want we kozen voor een zeer speciaal cadeau. Een bijdrage aan een betere wereld.

17 dec. 2019

Share via Mail
Shopper

Iedere Ster van Het Poetsbureau krijgt een handgewoven Shopper van Handed By cadeau. Deze shopper werd gemaakt uit materialen die het milieu zo min mogelijk belasten. Denk aan gerecycleerd plastic en bamboe. Doordat iedere tas handgemaakt is, is geen enkele tas hetzelfde. Uniek, net zoals onze Sterren. Bij de productie van deze tassen gaat ook een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid gepaard. Iedere shopper werd op een eerlijke manier gemaakt. Geen kinderarbeid, maar betrokkenheid bij de educatie van de kinderen van de handwerkers die deze shoppers in elkaar vlochten.

Duurzaam, eerlijk gemaakt én multifunctioneel. Want zo’n tas is handig om te winkelen, maar ook leuk als werktas, sportzak, speelgoedopberger en zo veel meer!

Wil je zelf ook zo'n tas bestellen? Neem een kijkje op www.mamzel.eu en geef jezelf of iemand anders een duurzaam, eerlijk en mooi cadeau.