Glowi laat jouw wereld stralen

Dat is onze missie, en voor minder gaan we niet. Wij ontzorgen je bij je thuis, in je bedrijf en in je job. Onze huishoudhulpen, schoonmakers, glazenwassers en uitzendkrachten laten jouw thuis en jouw bedrijf schitteren. Van a tot z, en met een heldere filosofie: geluk werkt aanstekelijk.

GPTW2024 Glowibanner V2

65.000+

happy klanten

10.000+

shiny Sterren

88

vestigingen in Vlaanderen

Werken bij Glowi?

Ben jij een rijzende Ster?
Ontdek snel welke interessante vacatures er nú openstaan.

Teammanager Oost- en West-Vlaanderen

Iemand met een duidelijk doel voor ogen. Iemand die bedreven is om het winstpercentage omhoog te stuwen met slimme, efficiënte verbeteringen. Iemand die begrijpt dat het optimaliseren van processen de sleutel is tot bedrijfssucces. Verder hoeven we niet meer te gaan in deze omschrijving, want jij hebt jezelf natuurlijk al lang herkend in bovenstaande profielbeschrijving! Glowi Facilities kijkt uit naar dé teammanager die zijn of haar regio (Oost- en West-Vlaanderen) naar ongekende hoogten weet te tillen. Hoe je dat gaat klaarspelen? Met jouw onuitputbare energie, toewijding en stevige dosis creativiteit. En koffie vermoeden we, maar daar is er genoeg van!
Zandhoven
Full Time

Legal Advisor

Ons Legal-team breidt uit ! Sta jij open voor een stimulerende en uitdagende juridische rol en wil je graag meewerken aan de groei van de juridische afdeling van Glowi ? Als Legal advisor speel je een cruciale rol in het ondersteunen van onze bedrijfsactiviteiten door het bieden van hoogwaardig juridisch advies en het beheren van diverse juridische dossiers. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen.
Beringen

Consulent(e) dienstencheques vlinder - regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-Berg / Antwerpen / Haacht / Vilvoorde

Als consulent(e) vlinder ga je bijspringen in alle kantoren waar er tijdelijk nood is aan ondersteuning van de kantoorverantwoordelijke en/of consulenten. Het betreft onze kantoren in Mechelen, Lier, Heist-op-den-Berg, Antwerpen, Haacht en Vilvoorde. Samen met de collega’s zorg je voor een snelle en efficiënte opvolging van de aanvragen van particuliere klanten die op zoek zijn naar een huishoudhulp via dienstencheques. Je gaat hierbij op zoek naar de “perfect match” tussen huishoudhulp en klant en je streeft naar een duurzame kwalitatieve relatie tussen beide partijen. Je bent actief betrokken bij de commerciële uitbouw van je kantoor en bij het behalen van alle andere vooropgestelde doelstellingen.
Meerdere locaties
Full Time

Contacteer ons

Wil je graag meer weten over onze professionele schoonmaakdiensten voor thuis of op je bedrijf? Of ben je op zoek naar enthousiaste tijdelijke krachten? We geven graag een woordje uitleg over onze aanpak en alle mogelijkheden. Neem gerust – volledig vrijblijvend – contact op met ons.

Contacteer Het Poetsbureau - part of Glowi
Contacteer Glowi Jobs
Contacteer Glowi Facilities