Glowi laat jouw wereld stralen

Dat is onze missie, en voor minder gaan we niet. Wij ontzorgen je bij je thuis, in je bedrijf en in je job. Onze huishoudhulpen, schoonmakers, glazenwassers en uitzendkrachten laten jouw thuis en jouw bedrijf schitteren. Van a tot z, en met een heldere filosofie: geluk werkt aanstekelijk.

GPTW2024 Glowibanner V2

65.000+

happy klanten

10.000+

shiny Sterren

88

vestigingen in Vlaanderen

Werken bij Glowi?

Ben jij een rijzende Ster?
Ontdek snel welke interessante vacatures er nú openstaan.

Legal Advisor

Ons Legal-team breidt uit ! Sta jij open voor een stimulerende en uitdagende juridische rol en wil je graag meewerken aan de groei van de juridische afdeling van Glowi ? Als Legal advisor speel je een cruciale rol in het ondersteunen van onze bedrijfsactiviteiten door het bieden van hoogwaardig juridisch advies en het beheren van diverse juridische dossiers. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen.
Beringen

Consulent(e) dienstencheques vlinder - regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-Berg / Antwerpen / Haacht / Vilvoorde

Als consulent(e) vlinder ga je bijspringen in alle kantoren waar er tijdelijk nood is aan ondersteuning van de kantoorverantwoordelijke en/of consulenten. Het betreft onze kantoren in Mechelen, Lier, Heist-op-den-Berg, Antwerpen, Haacht en Vilvoorde. Samen met de collega’s zorg je voor een snelle en efficiënte opvolging van de aanvragen van particuliere klanten die op zoek zijn naar een huishoudhulp via dienstencheques. Je gaat hierbij op zoek naar de “perfect match” tussen huishoudhulp en klant en je streeft naar een duurzame kwalitatieve relatie tussen beide partijen. Je bent actief betrokken bij de commerciële uitbouw van je kantoor en bij het behalen van alle andere vooropgestelde doelstellingen.
Meerdere locaties
Full Time

Consulent(e) dienstencheques - Aalst

Maar eigenlijk ook coach met commerciële flair en recruiter. Want bij Het Poetsbureau in Aalst vertrouwen we jou heel wat boeiende taken toe. Benieuwd?
Aalst
Full Time

Contacteer ons

Wil je graag meer weten over onze professionele schoonmaakdiensten voor thuis of op je bedrijf? Of ben je op zoek naar enthousiaste tijdelijke krachten? We geven graag een woordje uitleg over onze aanpak en alle mogelijkheden. Neem gerust – volledig vrijblijvend – contact op met ons.

Contacteer Het Poetsbureau - part of Glowi
Contacteer Glowi Jobs
Contacteer Glowi Facilities